1971 yılında Elazığ’da doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini İstanbul Maltepe’de tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. İkinci üniversite olarak Sosyoloji okudu. Bir süre amatörce tiyatroyla uğraştı. 2003-2005 yılları arasında Kadıköy Halk Eğitim’de iki yılık tiyatro dersleri aldı ve deneme sahnesinde yer aldı. Ardından, İstanbul Sanat Akademisi’nde, Yaratıcı Drama Eğitmenliğini, “Yaratıcı Drama Yöntemiyle Masal Anlatıcılığı” projesiyle tamamladı. Resmi ve özel okullarda ilk-ortaöğretim düzeyinde Drama liderliği yapmaktadır. Edebiyat ve yazıya hep ilgisi oldu. Yazının ve özellikle sanatın iyileştirici gücüne inandı. Yazmak için iyi bir okuyucu olmak gerekliliğine inanarak, çeşitli kişisel ve eğitsel çalışmalarda yer aldı. Kalemini güçlendirmek için mitoloji, felsefe, edebiyat gibi eğitsel atölyelere katıldı. Dr. Korhan Altunyay’dan Yaratıcı Yazarlık ve Uygulamalı Öykü dersleri aldı. Atölye Kritik bünyesinde derin okuma atölyelerine katıldı. Mikroscopetr’ın 12. sayısında Gazete adlı kısa öyküsü yayımlandı. Kasım 2022’de Hayat Öyküdür isimli öykü seçkisinde Birdenbire, Şubat 2023 yılında Panda edebiyat öykü seçkisinde Herhangi Bir Eşya Değilim! , Mart 2023 Banyliö Ajans’ın Kalem İzleri öykü seçkisinde Menekşe Gözler, Mayıs 2023 Kalemlerin İz Düşümleri kolektif seçkisinde Sesler adlı öyküleriyle yer aldı. İlk novellası Yara Haziran 2023’de Banyliö Ajans’dan çıktı. Evli, iki kız çocuğu annesidir.

Sonsuz bir boşlukta kaybolmak gibi bir şeydi zamansızlık. Hiçbir şeye yetişemiyordu. Mekanikleşmiş bir halde ev ve iş arasında sıkışıp kalmıştı. Bu durum midesini bulandırıyordu. Gregor Samsalar ne çoktu bu hayatta. Tepetaklak olmuştu. Tıpkı onun gibiydi. İki ayaklı bir böcek gibi, ince ve kırılgan bacakları çarpık çurpuktu. Bir beddua gibi iki yakası bir araya gelmiyordu. Hayat şartları gün geçtikçe zorluyordu.

Bir şeyler yapmalı? Bir şeyler değişmeli, bir kıvılcım olmalı? Karanlık nasıl aydınlanacaktı. Kafasında deli sorular…

En sonunda bir şeyler aklına gelecekmiş gibi dayadı kafasını cama. Gelip geçenleri izledi. Küçük yaşına rağmen dünyayı sırtında taşıyan zayıf kara kuru bir oğlanın kâğıt topladığı arabayı bir salıncağa çevirip ucunda salınmasını, çocukların çekirdek çıtlayışlarına karışan kahkahalarını, kuşların uçuşunu, bulutların iç içe geçişini, bazen aydınlanan bazen grileşen gökyüzünü, güneşin ufukta varlık ile yokluk arasında can çekişini ve içinden geçen olur olmaz hayalleri… 

Yağmurun cama vurmasıyla başını dayadığı pencereden irkilip geri çekti. Saçının sakalının birbirine karıştığını cama vuran siluetinden fark etti. Öylesine dalmıştı ki kendisi de bu duruma şaştı, afalladı. Toparlanıp kendine gelince derin bir nefesle varlığını kabullendi. Buradaydı. Yağmurla yükselen toprak kokusu; çocukluğunun diyarlarına götürse de sadece bir tebessümle andı, geçti. 

Yağmur güzel güzel yağarken bu güzelliğe eşlik etmeye niyetlendi, üstüne montunu geçirdi ve kendini İstanbul’un arnavutkaldırımlarına bıraktı. İkiye bölünmüş bir ruh haliyle adımlıyordu İstanbul sokaklarını, bir yanı cemrenin toprağa düştüğünü müjdeleyen bahardı, diğer yanı simsiyah yağmur yüklü bir bulut gibiydi. Bir yanı üşüdüğü halde kışta direnirken bir yanı mümkünatı yok o bahar gelecek diyordu. Cemre yumuşatmıştı, sarı sıcak bir rehavet sarmıştı toprağı bir kere, önüne geçilmez bir sel gibiydi bahar. İlla gelecekti.

Bahar yağmurlarından nasiplenen tabiat kendini yenilemenin heyecanıyla telaşlı görünüyordu. Bir an önce tomurcuklanan ağaçlar, toprakta bitmeye yüz tutmuş çimenler, onların arasında yüzünü güneşe göstermeye can atan bin bir renkli çiçekler, kozalarından çıkmaya hazırlanan tırtırlar ve bilcümle hayat MERHABA! Demek istiyordu sanki… Merhaba! 

Alanı dolduran kalabalığı yukarıdan seyretti. Her renkten, her sesten, her cinsten insan denizi önündeydi; kendini deryaya bıraktı. Büyük bir hoşgörüyle kucakladı kalabalığı… 

Bugün yeni bir şeylere niyetlenecekti. Aydınlığı müjdeleyen bahara eşlik etmek gibi mesela…